BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, November 11

...<3...tp cik nana xde..sobsobsob
HUHU..badanku keletihan dan kesengal2lan sb smlm hang out bsme2 cik lala n cik zuzu. g main bowling, karok n window shopping (Miss Whateva & Cik Lala je asik tnampak bags y cntik2 je, wedges, shoes, OMG.. mmg betol2 mncabar betol) tp cik zuzu shopping la. 1st planning nk main archery tp amoi tu plak ckp dye xtaw sal redeem cupon y ktorang ad tu...eee..mcm nk sekeh2 je pala amoi xsantik tu..ops!!hehe. xpe2. pastu g mamam dlu.. ak makan sizzling mee.nyum2.. tp rase dye xsedap sgt mcm kt tesco tepeng (rindu kt tepeng) sb ayam dye ad 2 ketol je. kalau kt tepeng, mau dekat 4-5 ketol. bru puas makan. kuah dye pon xbeshh sgt. tp sb laapaarrr punye pasal balun smpai habes!!!hehe..pas makan2 tu dcide main bowling. ak bwk stdnt card dpt la 1gme rm3 aje. kalau x rm4..hoho. msing2 main 3gmes. mmg puas main tp score xbyk la. pling tggi td 102 je..hehe.
cik zuzu = bowler name wanzue
cik lala = bowler name cik lala
Miss Whateva = bowler name Oh Hanie
pas main bolwing cik lala n cik zuzu main game race kete..hoho.ak sbgai pmerhati je.pmenang dye cik lala mdpt tmpt p1. cik zuzu tmpt ke k4..haha.pastu nk tgk movie "cuti cuti cinta" tp tket kul 4.45ptg. so, dh lwat decide nk karok je....
sesi sumbangkan lagu ~wink
mcm2 lagu smpat ak sumbangkan sora ak y mmg sumbang ni..kami bsama2 myumbangkan lagu-memburu rindu (hattan) --terlalu istimewa (adibah nor) --dia (fauziah latiff) --dengarkanlah (glenn ft amy mastura) --januari (glenn) --kebahagian dalam perpisahan (shahir) --salam terakhir ( sudirman) -- bertahta di hati ( farah dhiya) -- dan sebagainya (letih ak nk taip sume)..y dnanti2kan..BR time..huhu...
ak & BR..
tedapnye!!!!nak BR lg...

2 Comments:

  1. Sukenyanyi *(^_^)* said...
    e'eh..dambar tite ade r..hehe..
    cik wateva nye mate lawa la..beli katne tu?brape sebijik?
    Miss Whateva said...
    hikhik. itu cik lala ehhh -- mate tu miss whateva pinjam dr mate kucing.. hikhik. cntik ke? cik lala cri la mcm ni jgk.....

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...