BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Monday, September 3

Dahh lama gilaaa rasa tak update blog. Bukan tak nak update tapi tak tahu nak update pasal apa. Nak merepekk pasal diri sendiri dalam blog ni kang tak ada yang nak membaca pulakk. Ye dakkk? Feeling retis la kejap kalau ada yang sudi membaca dengan ayat yang menunggang langgang semua nih.... >,<


Update kali nih just nak share sedikit gambar yang aku ambil dari camera Nikon D60. Kamera milik sendirian berhad. Bangga sekejap dapat beli DLSR dengan duit titik peluh sendiri. Memang berbaloi-baloiiiii. ...


Kira gambar yang aku nak upload nihh kali pertama aku guna la. Main tibai je. Tengah mencari guru untuk berguru macam mana nak guna DSLR. Kepada sesapa yang sudi menghulurkan info tuh email(sy_nrsyikin@ymail.com) la aku ye…































Kalau otai tengok mesti menangis sebab tak cukup power gambar aku snap nih kan? Kalau aku pulak, aku menangis sebabb penghasann dah teror. Hahahahaha :p

2 Comments:

  1. nur ramziyah halil said...
    dik...belajar lagi ye...
    usaha kne lebih...
    erm...senang citer pegi clas dik...

    akak pakai canon eos600d
    so xleh nak ajar... :P
    Mizs Nrsyikin said...
    hehe. budak baru nak btatihh byk kena tahu nih. cadangan y baikk dari akak utk sy ambik kelas. akan d pikirkan. thanks akak!!!

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...