BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Wednesday, October 24

Allhamdulillah. Tadi baru dapat tahu, akhirnya, apa yang aku inginkan akhirnya menjadi kenyataan. Kalau dulu aku kerja tanpa ada potongan KWSP mulai bulan depan dah start potong KWSP. Bestttttt. Hampir 9 bulan kerja tanpa potongan KWSP. Agak merugikan bagi aku. Tapi aku ada buat potongan insuran la tiap tiap bulan. Kira cover sikit la dekat situ kan? 

Bila opismate gitaw tadi agak hepi. Hihi. Memang beria aku nak cari kerja lain sebab KWSP ni. Tup tup dah buat pemotongan. Hippi :) Lepas ni dah boleh kerja dengan senang hati. Dah perlu nak beria cari kerja lain. Thanks to Accounting Research Institute (ARI) dan millions thanks jgk kepada RO yang memahami kebajikan perkerja bawahan macam kami. Sayang ARI...:)

Dah boleh holiday raya dengan hati yang tenang dan lapang. Allhamdulillah. Betullah kata orang "..Allah turunkan hujan sebab Allah nak bagi kita pelangi.." Syukur :)




2 Comments:

  1. cik nana said...
    Allah dah rancang yang terbaik untuk kita ;)
    Mizs Nrsyikin said...
    betol betol. perit tu sementara je. manis tuh utk slamanya =p

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...