BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Monday, December 10


Pagi tadi masa dekat parking UFO ada ternampak satu kejadian yang sangat suwittt bagi seorang wanita yang belum berkahwin macam aku...

Masa tengah double stand si merah aku tuh, terpandang la satu kereta tu tengah nak drop penumpang...(baru masuk parking). Gaya macam adik hantar kakak bila tengok dari rupa paras pemandu dan penumpang tuh...

Masa kereta tuh dah stop, tup tup muncuk budak kecik anggaran umur 5-7 tahun bersalam dengan penumpang wanita tuh dannnnn mengejutkan bila penumpang tuh bersalam dan mencium pipi kiri pemandu.  Dalam hati, weiiii, ingatkan dia hantar kakak dia, rupanya bini dia. Haha... 

Still macam mimpi bila tengok adegan ‘kakak’ cium ‘adik’… tapi kan, si pemandu tadi diam jekkk. Tak cium pun dahi bini dia ke tak pun cium je memana yang patut dicium. Ke dia perasan aku dok ushar dia… 

2 Comments:

  1. Nurmujahidah Ismail said...
    maybe pemandu tu lagi muda kot,, tk pe,, sweet je,, hehe
    Nrsyikin Tahir said...
    mula tengok mmg mati2 igt adik dia. mmg nmpk muda sgt husband dia. hihihi. lg sweet lau husband dia respond. hahaha

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...