BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Wednesday, November 27


Salam readers semua. Dah lama sunyi blog ni. Since bulan 9 last entry. Hoho. Alasan boleh bagi sebab bizi. Bizi dengan kerja, bizi dengan diri sendiri, bizi dengan suami. Bizi dengan anak tu belum lagikk. Coming soon n_n

Hari ni hari dah 3bulan 1minggu 4hari aku bergelar bini orang. Perasaan? Happy, bahagia. Alhamdulillah. Walaupun perkahwinan aku dalam kategori “arrange married” tapi indahnya tuh macam pasangan bercinta jek. syukur sangat2.

Dah 3bulan kawin ni takkan tak ada isi kot? Alhamdulillah. Berkat kerjasama lakini akhirnya ada isi dah. *senyum lebor cenggini*

 http://indonesiaindonesia.com/imagehosting/images/29533/1_Smile.jpg
 
 skroll sampai jumpa prengnantcy test result dan 1trimester preggy









*









*








*








*









*









*







 
syukur padaMu....

Dahhh la. Malas nak potpet lama-lama. Just nak share gambar jekkkk. Next entri akan update pasal preggy mommy lagik boleh? gerrrrrrr

scan 4.11.2013....baby dah gerak-gerak time ni. syukur...
 

1 Comment:

  1. Sya Mimie said...
    asslmkm.. pertama kali singgah sini & follow..
    tahniah ya..bestnya dah ada bby dlm tummy.. =)
    seronok bca kisah kawan camtu.. sy pun tingin nak rasa camtu.. moga2 ada rezeki.. :)

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...