BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Wednesday, June 29

hai readers :)

pagi tadi aku da dapat barang baik punya. hehe. 1st time aku beli product online taw. betol betol aku search gugel pasal benda alah ni. nak tahu kebenaran sal barang ni la. kebanyakkan semua positive respond taw! apa lagi kalo aku xcuba try and test kat diri aku mmg aku xkan taw keberkesanannya. aku order product ni dari Eazy Wellness <-- cer angpa klik link tu. 

servis mmg cepat. cepat angpa bank in duit cepat la angpa dapat barang. hehe. depa post kt aku ari senin selasa da dapat. ak bank in duit ari sabtu ptg, mlm aku anto slip bayaran sbagai bukti bayaran y aku da buat. tup tup tadi da smpai. aku dok rasa ari rabu baru sampai. 

ni la barang baik aku merepek tadi tuuuu. nak tengok apa jadi dengan jerawat aku lepas aku makan benda alah ni. berani naik ato da lari...erm....

jap lagi sebelum aku tido aku nak mam VCO softgel. bangun pagi besok aku nak mam colagen pulak. muka aku jenis y bminyak, bjerawat y x hingat dunia dan kesan parut jerawat pon byk kt muka aku ni. ambik kau, complete package dowh. hahaha. rambut aku skg pon makin gugur. ikut kata product ni masalah rambut gugur pon boleh setel. wokeh, aku nak tengok boleh setel ke tidak. erm....

kalo angpa nak tahu product ni bkesan ke x tggu la aku update kat sini nanti. dalam seminggu dua lagi aku cita pasal pkembangan aku ngn product ni eh. nanti aku siap masukkan gambar aku sebelum dan selepas aku gunakan product ni. tungggggggggguuuu :)



nota kaki; xsabar nak tengok hasil :)

2 Comments:

  1. Sukenyanyi *(^_^)* said...
    wah2...ekin yang jelita bakal bertambah jelita la ni..hehe
    Mizs Nrsyikin said...
    ehem2..jelita tang mana tu? sja try makan tin. kot2 jerawat ni segan sikit nak kuar..ekekeke

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...