BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, June 30

hai readers :)

esok aku nak gerak g seremban kejap. nak g ambik motor cabuk aku dekat ktm seremban. senin lepas aku pos dari kg. lor, aku kan nak pektikal senin nanti. nak g opis nek motor cabuk kaku la nanti. 

ptg td aku tepon kaunter ktmb seremban tanya pasal motor aku. da sampai ke belom. nasib la abang kaunter tu cakap "motor cik syikin da sampai ye. cik syikin da boleh datang ambik.'' adus!! abg kaunter, awat abg kaunter cakap sopan sgt dengan sy? kan sy da xcited giler giler nak jmpa abg kaunter! ops! xcited nak g ambik motor cabuk la.....:p ngehngehngeh

lepas aku ckap dengan abg kaunter ktmb tu aku tepon pulak bakal opis aku. yolah, aku nak remind depa pasal aku masuk opis senin ni. nanti kalo aku xremind buatnya depa cakap ''eh, awat datang ari ni. bukan awak mula bulan 8 nanti ke?'' ambik ang. buatnya dialoq aku td betol2 depa pkai time aku masuk nanti x ke haru biru kelabu aku nanti. nak selamat baik gtaw depa awal awal. masa tepon tadi pon abg kaunter jgk y jawab :)))

so, pasal pektikal da setel. just nak g ambik motor je.

bmulanya minggu depan aku akan menetap d Senawang pulak. akan jadi orang negori 9 la lepas ni...hehehe

ok la. gud nite bebeh..tadaaaaaaaaaaa :)



nota kaki; harap harap dapat jumpa INCIK Z y kacak kt sana....:p. aminnnnnnnnnn. w/pon incik z xkenal pon sapa anakabah86 ni........ohokohok


2 Comments:

  1. Sukenyanyi *(^_^)* said...
    Sambil nyelam minum air...Haha..Kin, bile balik perak?nk order ikan masin bleh?hehe
    Mizs Nrsyikin said...
    hehe..balik perak? tggu raya nti kot tin. xpon tggu bulan puasa nti. nak kirim ikan masin y dok makan kt melaka dulu eh..okeh. xad hal. kalo ckin balik nti ckin belikan..huhuhu

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...