BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, July 14



hi readers...

da lama jgk aku xupdate belog aku nih. last entry aku, aku merepek merapun meraban kat belog aku PASAL NI.....

sekarang da masuk minggu kedua taw aku memprektikalkan diri aku dekat kdrm...

duaminggu ni jgk la aku asik dok belek personal file pekerja. adoiya smpai naik muak aku weh....

duaminggu jugak la aku duduk seremban...

duaminggu jugak la duduk berek polis.....cittttt. masuk minggu kedua ni aku da xsedap hati dok keluar masuk umah ni. tup2 semalam member aku datang gtaw sal hal ni...

binibini POLIS yang nak pencen kt sini suka sangat nak ambil berat tinggi orang lain. depa ni xsenang kot tengok aku yang comel ni dok keluar masuk g kerja. dok lalu depan laki depa yang TAK HENSEM macam Aaron Aziz tu. 

apsal la orang melayu sekarang ni xboleh tengok orang yang sebangsa dan seagama dengan depa hidup senang. padahal aku duduk sini xpernah pulak aku kacau tok laki depa. takut sangat kot aku ni ngorat tok laki dia tu. kalo hensem tu boleh la aku pikir dua tiga kali sebelum ngorat an? jadi sugar dady aku..ermmm...


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


blanjutannya kes makcik2 tu malam kejadian tu aku jadi sewel la kejap. kesan dari sewel tu aku tido lewat. padahal esok tu nak keje. kbiasaan aku akan tido pukul duabelas cenggitu la. da xboleh tido aku nak membaca. nak membaca novel tapi xad sekor pon novel aku kat sini. sume aku angkut simpan kt kampung. novel xdapat aku cari belogbelog y slalu update....

nak djadikan cerita pulak malam tu ada blogger yang buat entry yang pada aku agak menarik menolak pasal nombor ni...123456.<---klik link ni. wajib baca taw :p

blogger y aku dok perasan entry dia pendek coet tapi agak menarik..ekekeke

time aku bukak belog dia nak tengok total pageview, time tu pon da pukul satu lebih mcam tula. so, ak tengok macam ada peluang je dia nak capai target tu. da makin hampir je tuhh....

aku tunggu punya tunggu punya tunggu sambil melayan pesbuk, novel on9 bagai. time nombor da dekat tu aku pulak  TEReksaited. hehehehe. detik 1.39am dapat la nombor yang si ady tu nak. ap lagi nombor cantik tu aku save lerrr.

nak save tu pon ad cerita jugak taw. sebenarnya sebelum ni puas aku godekgodek macam mana depa boleh save page cenggitu. explore punya explore punya explore punya explore punya explore smpai mata da naikturun pedih akhirnya aku da tahuuuu....<--keciankan aku, orang lain da tahu berzaman, aku baru tahu je malam semalam...hikhikhikhik

pastu aku post la kt wall incik blogger tu. xku sangka pulak blogger tu terharu. dia terharu aku tersyahdu. huahuahua. angpa nak tahu dia siap buat entry sebab hargai apa yang aku buat. angpa xcaya? cer BACA NI.


tengs blogger Ady :) hadiah x ada ke? hehehehe




nota kaki; orang berbudi kita berbahasa orang memberi kita merasa. orang benci aku pedula hapa!!!!!!!! peace yo!

3 Comments:

  1. Sukenyanyi *(^_^)* said...
    Haha..daya pemerhatian yang tajam dia cakap kat hang kin...cebukak spek tu nak tau tajam ke idok.. ;p
    Ni,pasal makcik2 tu...dah namenye pon makcik kin...Kadang2 mulutnye 1..telingenye yang ramai...So, simply put, jelez ngan org mudela...Takut laki die yang die sorang je rase lagi ensem dari Seth(bapak hensem ok mamat nih!!) tu kene ragut ngan Ckeen..hihihi..Mu dok tahu hakuu cikit x terhingin ngan lakimu..Mu dok tahu lagi 1 nih...belambak lagi laki bujang n ensem n macho n romantik macam Seth Tan kat luar nun...Chhheeeettttt!
    Mizs Nrsyikin said...
    hahaha..kalo buang spek blur la pandangan mata den ni haaaa.da x tajam nanti. cane nak tgok pageview blog orang lain plak.SAYA XSUKA POLIS semalaysia kecuali kakak sy, abg ipar sy, kwn2 sy y keje polis. polis2 y sy xkenal sume sy TAK SUKA. baik polis pempuan, lelaki, tua atopon muda.....
    Sukenyanyi *(^_^)* said...
    saya pun x suka~ <3

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...