BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Monday, November 14


warga KPSM yang sangat best & sporting. sayang nak tinggalkan depa semua ni ;((

saat entri ini ditulis perasaan aku terasa berat sangat nak tinggalkan tempat ni. tempat yang aku datang dan pergi dalam tempoh selama doploh minggu. kini tiba saat aku untuk undurkan diri. huhu. biarpon hati aku sebak & sedih suka atau tak aku kena jugak melangkah pergi. seperti pepatah "setiap pertemuan ada perpisahan". empat julai adalah tarikh pertemuan kita bersama dan hari ini empatblas novembar adalah hari perpisahan kita semua.

kepada semua warga Jabatan Kastam Diraja Malaysia Negeri Sembilan, khususnya Jabatan Kewangan Dan Pengurusan Sumber Manusia, saya dengan rendah diri mengucapkan terima kasih tidak terhingga di atas layanan dan teguran dan persahabatan yang terjalin antara kita. susah untuk saya ucapkan dengan kata-kata perasaan saya tika dan saat ini. apa yang saya boleh cakapkan sepanjang saya berada di sini saya sangat sangat dan sangat enjoy dan happy dengan akak-akak dan pegawai-pegawai di sini.... 

terima kasih sekali lagi untuk warga KPSM atas makan pagi kita setiap hari dekat pantry belakang tu. setiap hari tak pernah miss untuk makan-makan dengan warga KPSM ni. rezeki saya dekat KPSM murah je. tiap minggu boleh cakap ada je makan free. walaupon dapat makan free hari-hari badan saya ni tak jugak besar-besar kan? hehe *lepas ni akan rindu nak makan nasi goreng yang kak sham masak. air nescafe yang akak-akak bancuh, roti canai taman mawar suma tuh ;(

entah bila lagi kita dapat bertemu kan? tak pe, saya kawen nanti saya jemput depa ni semua. hope ada jugak wakil dari KPSM datang kenduri saya nanti. kihkih.

*stop typing sambil lap air mata

air mata perpisahan :((


walaupon depa tak baca blog aku ni tapi aku nak jugak luahkan perasaan aku kat depa. sungguh aku cakap, saat-saat yang aku dapat dekat sini takkan aku dapat lalui pada masa depan. bermasam muka, gelak ketawa dengan depa semua kat sini aku akan ingat selagi aku belum nyanyuk ;((

sebak hati aku sekarang ni taw. huhu. tak moh tulis panjang-panjang sebab airmata aku pon panjang jugak kalo menaip nih...huaaaaahuaaaa

akhir kata aku doakan agar depa semua dekat KPSM ni akan terus berjaya dan berjaya....

cenderahati yang saya bagi tu tak dapat saya nak bayar dengan layanan mesra selama saya di sini. huhu

lebih kurang cenggini la aku bagi kat depa.
ni google je


*kenangan semusim seabad terasa....


video


kakak-kakak semua jangan sedih ye dengar lagu macam ni. biar saya sorang je yang sedih. saya sedih sorang-sorang tak ada orang taw, kalo akak-akak semua sedih nanti kpsm suram pulak ;D

lagu ini saya abadikan untuk warga KPSM JKDM NS :))



0 Comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...