BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Monday, November 12


Happy Birthday Candles

12.11.12…Menyambut hari lahir tahun nih pada date hari ni yang sangat cantikk dan penuh bermakna! 

Ulang tahun kelahiran yang ke 26 dah pun. Erk! Cepatnya dah umur 26 =p


Kepada kengkawan yang wish birthday dekat timeline fb, inbox fb, inbox  cellphone dan yang terus call siap nyanyi tuh jutaan terima kasih. Diharapkan segala ucapan dan doa ikhlas dari korang akan dimakbulkan amin…

Kepada mereka yang turut menyambut ulang tahun kelahiran pada hari ini “selamat hari lahir untuk anda"...

6 Comments:

  1. maszull said...
    assalamualaikum mizs...selamat hari lahir yer...nanti mama buatkn n3 buat mizs yer jengah2 tau blog mama k...;)
    Mizs Nrsyikin said...
    @mama maszull

    terima kasih :) sy slalu jgk jengah blog mama..hehehe.
    maszull said...
    assalamualaikum mizs....dah siap n3 nyer jom pi blog mama yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/11/selamat-hari-lahir-mizs-nrsyikin.html
    Cik Nurul Siezuka said...
    SAlam kenal.. Selamat hari jadi.. :)
    Mizs Nrsyikin said...
    @ Cik Nurul

    Salam Kenal dari sy jugak. Thanks sbb follow sy. Thanks jgk sbb wish bday sy :)
    Mizs Nrsyikin said...
    @cik Nurul

    sy tak boleh bukak blog awak la. Malware Detected!!!!!!!!!!

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...