BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Wednesday, November 21


Phewwww! Seminggu tak berupdate blog ni. Bukan malas tapi tak dakk idea wehh. Tak tahu nak merepek pasal apa. Seminggu bantak BW je. Tapiiiiiiiiii hari ni dah update satu entri. 

Perasan tak URL blog aku? Rileksss, korang masih bersama owner blog lama lagi cuma URL je dah bertukar...

Hehehe. Aku just nak inform aku dahh tukar URL blog aku...

Kepada mereka dan mereka yang notice dengan URL lama aku syabas dan tahniah aku ucapkan Kepada mereka dan mereka yang tak notice, FYI, URL lama aku adalah www.anakabah86.blogspot.com yang terbaru www.aiisyikiin.blogspot.com

Motipp aku tukar URL? Biarlah rahsia! Chewahhhhhh. 

2 Comments:

  1. Bidadari Besi said...
    Mesti ada stalker ni. Sb tu tukar kan? Heehe
    Mizs Nrsyikin said...
    @bidadari besi

    tepat sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. larikkkkk dari stalker :)

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...