BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, November 29

Bila tempahan bunga telur dah nak siap *walaupun untuk sepupu aku belum start langsung* rasa hati nak membaca novelsssssss kian membuak buak. Kena tahankan gian nak membaca ni... 

Kalau dekat office sekarang nihh asikk dok layan novel on9 je bila ada masa terluang. Balikk rumah sentuh tempahan bunga yang dahh aku terima sejak sekian lama… Eh, semalam dahh hantar 100pcs bunga pahar

Dalam list aku sekarang ni ada novelsssss yang akan aku dapatkan nanti. Samada tunggu gaji ataupun tunggu dapat duit dari tempahan bunga tuh!! Huaaaaaaaaaarggghhhhhhh eksaiteddd nak membaca novels yang berjaya memancing jiwa aku untuk membelinya! 

Mungkin aku akan dapatkan 2 naskah dulu... Nak beli sedebokkkkk semua memang tak mampuuuu la weiiii. Hujung bulan kena rebus novel la gamaknyaaaaaa……

Dalam list nak dapatkan novelsssss ni….


1. Bila Hati Kata Sayang


2. Pabila Cinta Memanggilku


3. I Love You Stupid!


4. Rindu Dalam Sepi


5. Siapa Orang Gajiku?


6. Kau Pemilik Hati


Aku Bukan Untukmu - NO REPRINT
7. Aku Bukan Untukmu

Berdasarkan dari testimoni pembaca lain novel novel nihhh sangat  laa ohsemmm dan romantikkkk gitu =p Dan aku sendiri mengaku sebab aku dahhh baca novel tuh separuh dahhh. Bila baca on9 nihh memang separuh jela korang dapat baca. Nak tahu ending kena beli sendiri novel tuh. Baikkk punya taktik nak tarik pembeli. Huhuu.



4 Comments:

  1. iera said...
    waaa!!
    bayk nye novel kak keen..
    nnt beli nk pinjam bole..??
    hahaha
    Nrsyikin Tahir said...
    sewa nak x? hahaha. dlm kepala skg ni $$$$$$$$$$$ je =p. boleh je kalau nak pinjam =p
    KorN said...
    waaaa... ni kedai buku novel ke ape ni.. rajin ye membaca... nanti dah abis baca booleh buat buku bundle.. dapat extra $$$$$$
    Nrsyikin Tahir said...
    uishhhhhhh. syg la nak jual novel2 y dah d beli sume ni. koleksi tuhhhhh...

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...