BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Friday, June 8


Tadi FacebookWalking terjumpa Reseller Tudung Fareeda. Sesaja ushar album gambar preloved dia. Tetiba nampak satu tudung tuh yang menangkap mata aku. Erkkk. Tanpa rasa was-was terus je aku komen suruh pm harga dia. Bila owner dia da pm apa lagi semangat kemain nak order. Tapi takut tak kena dengan muka pulak. Terus mintak bantuan Abang Google. lepas dapat bantuan dari cik abang yakin dengan diri nak beli. Harga pun ok.



Cantikk tak? Merah lagi sebab aku suka merah. Bila pakai warna merah kenyakinan tuh lagi tinggi :) Korang try la ushar-ushar FB dia nih :)

1 Comment:

  1. IeRa said...
    i tag u..
    sila lah join jugak ea..

    http://ieraamier.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...