BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, June 28



Dah lama rasa tak update blog picisan nih. Alasan sebenar aku adalah kerana Uitm sekarang nih menghadapi  masalah server. Tenet problemm. Dah dekat seminggu jugak tak update facebook dan blog. Ini pun kebetulan abang ipar aku tinggalkan bband dan laptop dia dekat rumah. Siap dia bagi kebenaran untuk guna laptop dia. Apa lagi lelaju je on laptop dia sambil makan ayam kfc. hiihihi


 Ekceli nak luahkan rasa hati aku sekarang nihh.*awan kelabu berarakk*. Saat ini hati aku berat hati nak melalui minggu ni. Kalau ada kuasa nak boleh aku stopkan masa kan? Tak pun kalau ada poket doraemon bolehh aku guna alat penghenti masa...Sobab yang sebonar-bonarnya, seorang kawan/lecturer/kenalan aku nih akan berpindah ke kampus cawangan. Kira minggu ni minggu last dia dekat uitm shah alam nih. Bulan 7 dah start kerja dekat tempat baru tuhhh.... :(

Kosong gilaaa aku rasa sekarang nihh. Lepas nihh sure aku akan kenang masa minum dengan dia dekat kafe menara tuhh. Nak-nak pulak bila tiba hari selasa dan jumaat. Sebakk kott sekarang nihh...:(( Harap aku pun tak lama dekat sini. Mintak-mintak interview minggu depan tuh aku berjaya lahh. Kena campak memana asalkan jauhh dari uitm nihh lagi baguss. Bolehh lupakan kejap kenangan maniss nih. Biar pun hanya duduk bersama untuk makan/minum/berborakk bagi aku itu sudah menjadikan ia sebagai kenangan maniss. Dengan orang yang kita hormat/kagum/suka apa pun akan menjadikan setiap perkara yang berlaku tuh maniss. Kan?

Apa-apa pun harap lepas nihh dia akan bahagia di tempat baru tuhh....

4 Comments:

  1. aiyang said...
    mesti orang tu sgt spesel.....^___^
    Mizs Nrsyikin said...
    @aiyang

    nak kata spesel tuh tak tahulahh :((. tp selesa la bla bkawan dgn dia. huhu. entah lepas nihh ada lg ke masa utk dia lepak makan minum dgn sy :D
    Romeo Laut said...
    Kalau sekadar dalam semenanjung juga, sekali libas dah sampai. Perlis-Johor pun baru 7 jam lebih. Relax. Chill sikit.
    Mizs Nrsyikin said...
    @romeo

    yolah tuh. kalo sy nih libas pasti tak sampai2.perlis johor 7jam? bapakkk pantas!!!

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...