BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Monday, April 23






Baru lepas siapkan kerja terakhir untuk hari nih. Pehhhh focus tahap gaban laparrr kot smpai perut berbunyi pun di abaikan kengkonon nak siapkan kerja tuh hari nih. Alhamdulillah. Target dicapai. Ada masa setengah jam untuk blogwalking.  



Sebut pasal blogwalking nih tadi aku beru tersesat dengan blog inikisahtia. Dia ada buat segmen ‘jom blogwalking ramai-ramai’. Dari segmen ni. Apa yang aku nampak dia akan tolong blogger suam-suam kukukaki [macam aku] untuk tambah bilangan follower.



Untuk join segmen nih ada syarat yang dikenakan. Antaranya ialah  blogger yang join segmen tu, disyaratkan untuk buat special entri yang menyenaraikan peserta-peserta segmen tuh. [Lepas semua peserta segmen dah join segmen tu]



Kira macam nilah [contoh] Link blog aku ada tersenarai dalam blog inikisahtia, link blog inikisahtia pun akan tersenarai dalam list peserta-peserta yang lain dan dalam entri special dalam blog aku nanti [sebab tu syarat kena ada give and take]. Korang bayangkanlah kalau penyertaan lebih dari seratus peserta paling cipukkk pun 2-3 orang blogger lain akan sangkut dengan blog kita. Bertambah la jugak follower kita. Ye dakkk? Kira ok la kan? Membantu jugak la join segmen nih. Follower aku sekarang 84 orang jekk. [lepas join segmen nih tak tahu makin meningkat atau menurun nanti]



Kelebihan join segmen nih jugak senang nak BW blog lain. Just klik je link blog tuh nanti. Ohhh. Senang bukan. Kira boleh BW sampai mata tuh jadi mata panda pun boleh :) Choiii je..



panda penat BW agaknya!!!


Cara-cara join segmen ni :
Buat satu entri dengan tajuk "Jom Blogwalking Ramai-Ramai" 
Letak header inikisahtia dalam entri tu. [macam aku buat tuh.]
Berapa jumlah FOLLOWER korang masa join segmen ni. 
Dah siap entri tu, bolehlah tinggalkan LINK entri tu dekat ruangan komen bawah entri inikisahtia tuh. 
Tarikh tutup 24 APRIL 2012 jam 5 petang. 



Kepada yang berminat tu jom join. Dapat kenal dengan blogger lain nanti. Mana lah tahu kot-kot ada pulak kisah cinta antara blogger. Agak-agak Najwa Latiff tuh akan buat lagu untuk cinta antara blogger tak? HeHeHeHe



Dekat pukul lima dah nih. K baiiiiii




footnote: asikk pulak aku join segmen macam ni. gerrrr

7 Comments:

  1. Ini Kisah Tia said...
    thanks sebab support ye :)
    Mizs Nrsyikin said...
    @Ini Kisah Tia. My pleasure Tia. support sy jugak. budak baru nak blajar :)
    pha is said...
    datang ziarah sini dari segmnet yg sama...
    Mrs.BuduBilis said...
    salam.singggah sini

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/jom-blogwalking-ramai-ramai.html
    Bidadari Besi said...
    Assalamualaikum..
    Syaa datang daripada blog kak tia :D
    ary_lee said...
    Zassssssssssssss~~

    Maaf kelewatan menerjah^^
    princessrayha said...
    singgah dr segmen sama..

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...