BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Monday, April 23




Kepada sesiapa yang tersilap terjah anakabah86, korang memang untung sebab aku akan tolong orang yang tersesat tuh tambah follower. Kalau rasa follower dah banyak then korang dah tak nak tambah kenalan baru tak payah baca pun tak apa kot! 



Kepada korang korang dan korang yang nak tambah follower tuh korang kena buat entri macam aku buat nih then korang kena post link entri korang tuh dekat PENGANJUR



Kalau dah buat dah siap la tuh. tunggu follower korang bertambah la. Tapi korang kena la support balik follower korang tuh. Support macam mana? Korang bagi duit. HeHeHe. Tipu je! Korang follow la depa balikkk. Senang je kan?



Ekceli aku tersesat ke blog penganjur tuh berpunca dari blog Abang Amani [sesuka hati ubah nama orang] Baca entri dia terus join segmen tuh terus follow penganjur tuh! Korang pun boleh tolong depa tambah follower :)



Selamat Bekerja kepada mereka yang bekerja dan Selamat Belajar kepada yang masih belajar. 




footnote: Mood Monday Blues Double Cheese Burger

4 Comments:

  1. syamira zainan said...
    thank join segmen blog sya.. :)
    Mizs Nrsyikin said...
    @syamira: my pleasure...
    Yatt Moore said...
    salam bkenalan... dari segmen yang sama... Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

    http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html
    AyueJean said...
    dtg dri segmen yg same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...