BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, April 19






 Tiada kriteria istimewa diperlukan. Tidak kira anda blogger baru atau lamapopular atau tidak, blog comey atau biasa2, blog seriusatau santai



 aku blogger baru, tidak popular, blog biasa, blog cacamerba, so, LULUS untuk jadiawekdia join segmen nih. Hehehe



So, menaip entri nih sambil goyang kaki pastuh cuci telinga dengar hotfm. Sambil tuh godekk dalam-dalam blog abang hensem nih =,=. Hehe. Lagi 30minit sebelum balikk dan lagi aku nak mengupdate entri nih. Nak join contest kena la cepat & pantas. Tak boleh nak tunggu last minute. Kang tak ada peluang nak menang pulak ! Sapa yang rugi ? Akuuuu jugakkk ! 



Ye! ada pemenang. Pemenang akan di’iklankan’ oleh penganjur segmen tuh. So, nih nak rebut peluang la untuk diiklankan oleh zamani84. Hehe. 



Nak tahu macammana diiklankan tuh korang terjah la dulu blog abang hensem tuh :) Dia dah gtaw semua. Aku je yang malas nak menaip balikk



ERkkk. Tadi view comments dari entri tuh Dah ramai yang join. Macam tak ada harapan je nak menang nih T__T. Pastuh konpius lakk tengokk date entri !  [sorry Zamani84. saya blurr sikit]






footnote: kali pertama join segmen anjuran blogger lain...hikhikhik

6 Comments:

  1. Rahmah Ram Ram said...
    As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))
    AyueJean said...
    dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html
    Nisa said...
    Saya dah join! :]
    [sutera kasih] said...
    singgah dr segmen yg sama..salam kenal :)

    WITH LOVE,
    suterakasihyann.com
    Pka Rahim said...
    hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!
    Lily said...
    Singgah sini dari segmen yang sama ^_^

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...