BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, May 24






sumber En Google :P



Bila tiba hujung minggu mesti dalam kepala otakk ni dah sibukk memikir aktiviti yang boleh aku lakukan tanpa mengeluarkan modal. Kalau kena keluarkan pun sikit hanya untuk makan minum minyak kereta jekk. Enough. Nak mandi manda dekat pantai? Karang kulit terbakorr. Kalau kulit dah putih melepakk macam opera cina tuh aku tak kisah. Nih kulit dah macam bontot kuali ada hati nak bagi terbakorr lagi? Memang tak la jawabnya...


Apa yang aku perasaan, kebelakangan nih aku lebih suka aktiviti yang mencabar dan more kepada beriadah dengan kengkawan. [time sekolah dulu pun suka join perkhemahan dalam hutan] Yang boleh keluarkan peluhh then tak melibatkan orang ramai. Maksud aku sekeliling tak crowded dengan lautan manusia. Oh tidak! Aku tak gemarrr. Serabukk kepala otakk.


So, minggu ni aku tak ada aktiviti pun sebab aku nak balikk kampong seorang kazen aku nak kawin then sorang lagi nak bertunang. Yang parahnya majlis depa semua jatuh pada hari yang sama. AHAD. Makkaiiii. Macam mana aku nak pergi nih???





Minggu depan pulak dah plan dengan member kepala adventure nak pergi mandi-manda dekat Air Terjun Sungai Lepoh. Tengok dari Google tempat macam best dan syiokkk habiss jekk. So, selagi tak pergi sendiri tak tahu la syokk habis ke tidakk. Dapat tahu pasal tempat ni pun atas cadangan orang yang memang hobi dia buat hiking bagaii nih :P Yang best sebelum sampai ke air terjun tuh kena jungle tracking dulu taw. Dalam masa 1jam 15min baru sampai dekat air terjun tuh. Bestkan? Dah penat jenjalan tup-tup jumpa air terjun. Wahhhh. Dah boleh bayangkan dah nih :P




Kalau korang nak join nanti jom la. Kita pergi sesama. HeHeHe






Kak Keen: suka tengok keindahan hutan. sejuk plus tenang jekk

1 Comment:

  1. Cik Zeeta said...
    b.w here :). sila bg pndpt pd link ni. http://adorafiq.blogspot.com/2012/05/i-need-your-opinionplease.html

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...