BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Friday, May 11




Semalam lepas try buat bunga dari tisu balikk umah terus aku buat dengan crepe paper. Hasil dia seperti di bawah. Sebab penyebab aku usaha untuk buat bunga ni semua aku dah gitaw dalam bila-tisu-toilet-jadi-bunga.




Aku dah mms contoh ni dekat member aku then, dia dah decide nak patern yang belah kanan tuh. Sekuntum Bunga Merah Kak Keen. HeHe. Tema majlis dia nanti merah silver, so bunga aku buat merah then barang tambahan lain aku nak guna warna silver. Hasil idea aku tuh nanti aku akan update dalam entri lain.


Nak tanya pendapat korang nih. Ok tak bunga yang aku dah buat nih? 



Kak Keen: Esok nak carikk barang-barang lain dekat jalan TAR, Jom :)

2 Comments:

  1. IeRa said...
    cantik2!
    kreatip sgOh ek.. ;P
    ajar iera bley..?
    hahaa
    Kak Keen said...
    hehe. boleh je, nti dah complete boleh la buat entri tuto pasal ni pulak :)

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...