BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I Penghuni Tegar I

Thursday, May 17





Update gambar pre-convo sikit untuk tatapan insan yang ingin menatapp. HuHuHu. Tak nak bebel banyakkk. Layan jekk gambar guna camera cabukk cap henpon nih. Tak ada Nikon celup Canon ke hapee suma...




kami berempat. eh berlima termasuk baby Bibah :)



macam keretapi jekk <-- laki Bibah cakap. haha...



Kau tembak aku, aku tembak kau. Elok sangat la tuh Bibah ooo



muka nak serius jekkk :)



eksennn jo lobihhh...



baby pun naik stage nanti. hehe



pose gediiikkk...



bestttt. ntah apa yang best la tuh ye !



konon nak buat gaya budak skema. skema la sangat..



warna kulit ikut tone. tengah silver, kiri gold, kanan gangsa. hahaha...tetiba baru sedar kulit da gelap :(



bila tudung dah kelepekkkkkk. 



bila berdiri ikut ketinggian jatuh la ke tangga ke tiga. sapa ingat aku tinggi? pendekk jek la :(



bila muka terpaksa join raptai. ngantukk kot :P




Post-convo nanti aku upload gambar lain ye. Guna OP lagiiii :P Arini ambikk jubah. konvo sabtu nanti. Turn aku sidang pepagi buta. Hope tak sesak macam konvo diploma dulu. Ya Ampun sesakkkkkkk.




Kak Keen: Tahniah kepada graduan yang lain :)




2 Comments:

  1. Romeo Laut said...
    Wah... orang perempuan ingat lelaki tak ada hati? Hahahah..
    Kak Keen said...
    nih mesti kes salah komen entri...hehe

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...